2015 een mooi coursingjaar voor Vettel, alias Southgrove Does Your Mother Know

In 2014 zijn we naar een aantal coursing wedstrijden geweest die een beetje in de buurt (Noord Nederland) waren.
De resultaten werden in de loop van het jaar steeds beter. actiefoto grandprixcoursingBovendien was het tijdens de wedstrijden altijd erg gezellig. We besloten daarom om Vettel in 2015 voor meer wedstrijden in te schrijven. En dan maar afwachten of de resultaten zo goed zouden blijven. Gelukkig was dit zo! Hij was in topconditie, zonder blessures en had een topseizoen.

bekersEr zijn heel wat bekers gewonnen in 2015 tijdens allerlei nationale en internationale wedstrijden. De mooiste wedstrijd vinden wij de Internationale Herfstcoursing op het Ronostrand in Een. Dit is op een zandstrand en dat terrein ligt Vettel heel erg goed. Van de 19 reuen, waaronder een aantal zeer sterke Duitse reuen, werd hij 2e en kreeg het reserve CACIL.

actiefotoTulpencoursingVettel werd met dit resultaat uiteindelijk winnaar van de Holland Coursing Cup 2015, hiervoor tellen de 4 beste wedstrijden van de competitie mee.

En in het coursing klassement van de Nederlandse Whippet Club eindigde hij ook als eerste en mag zich Club Tophond 2015 noemen! Een geweldige afsluiting van een mooi coursing seizoen.

buscamperOmdat het in de auto wat vol werd met 2 honden, 2 kinderen en onszelf en alle spullen die je meeneemt naar een coursing dag, werd besloten een buscamper aan te schaffen. Daar moest natuurlijk wel een mooie sticker op. Deze is ontworpen door Astrid Lokhorst van WeLo Graphics naar een foto van Vettel, gemaakt door Cees van Arkel tijdens de internationale Tulpen coursing in Amsterdam.

actiefotoNK2015Vorig seizoen liet broer broer Jessie ook een paar super courses zien als meeloophond en hopen dat hij dit jaar ook meedoet aan wedstrijden. Ook zus Daisy kan er wat van! Nog even en dan hebben we een Southgrove Coursing Team! Dat wordt weer stickers laten maken ;-)

We kijken uit naar een gezellig en sportief coursing seizoen, Vettel heeft er al weer zin in en wij ook!

Groeten van,

Hilko en Elles