Van Southgrove familiedag tot nu

vanwege vakantie en vele verjaardagen is het er bij in geschoten eerder een blogje te maken. Bij deze een poging om jullie bij te praten over alle avonturen van de southgrove-jes…zij hebben niet stil gezeten!

Helaas staan de foto’s van de familiedag nog niet op de website, hopelijk komen ze er nog op.    Bij deze een kleine impressie van deze weer heel gezellige dag met prachtig weer dogdance nagelknipservice, een heerlijke lunch door Eva & Betsie en  leuke mensen en last but not least allemaal lieve leuke en prachtige Southgrove whippets die bijna allemaal             het coursing parcours hebben uitgeprobeerd.

In september haalde Sarah het nieuws, ditmaal een southgrove whippet in en op de bijlage van de Volkskrant

 op pad met de WSRN    bij de Erkemederhondendag

Herman en Zara behaalden van de 3de plaats de koppelklasse van de Hanzeshow in Zwolle. Er deden 21 koppels mee dus een knappe prestatie van Anouk die dit fraaie koppel handelde.

Oktober stond in het teken van de de jaarlijkse showclinic georganiseerd door Southgrove en Kilbrannens  voor nieuwe mensen maar ook voor handlers die de puntjes op de i willen zetten. Helaas helemaal vergeten om foto’s te maken;-))

en tot slot behaalde  Lewis – southgrove gallagher in Bleiswijk het reserve cacib wat een fantastisch resultaat!